Глоба от 4 500 лева наложи Районен съд – Несебър на

...
Глоба от 4 500 лева наложи Районен съд – Несебър на
Коментари Харесай

Осъдиха шведа Ралф Сундберг, наказанието

Глоба от 4 500 лв. наложи Районен съд – Несебър на шведския жител Ралф Сундберг , който изрита камериерката Диана Петкова в Слънчев бряг. Той ще би трябвало да заплати и разноските по производството против него, които са малко над 580 лв..
  Старт на делото " Сундберг ": Шведът отново се разкайва в съда
Присъдата произнесе арбитър Йорданка Майска-Иванова, която сложи под подозрение изразеното от Сундберг разкайване, само че въпреки всичко посочи, че чужденецът е освободен от наказателна отговорност. Според нея, дейностите му демонстрират безспорна липса на човешко отношение. Съдията акцентира и обстоятелството, че Ралф Сундберг е опитал да прикрие осъщественото от него зад алкохолното опияние, в което е бил по време на случката. 

Нападнатата от шведски екскурзиант камериерка: Изрита ме като футболна топка

Припомняме, че при започване на юни т.г. той изрита брутално камериерката Диана Петкова в главата и от без забележима причина. Кадрите, които бяха оповестени в обществените мрежи провокираха вълна от отвращение против своеволието на туриска. С решението на съда се анулира и наложеният домакински арест на Сундберг. Последните няколко месеца той прекара в независим апартамент в хотелски комплекс в Слънчев бряг.
 
  По тематиката Дъщерята на ритната камериерка: Надявам се на съответна присъдаНападнатата от шведски екскурзиант камериерка: Изрита ме като футболна топкаПуснаха скрито от ареста шведа, който ритна камериерка Къде се настани шведът, изритал камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ/ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР